УВАГА! КОНКУРС!

Розгорнути рубрикатор

Розшукується молодь німецької національності, яка проживає в Закарпатській, Львівській, Тернопільській, Чернівецькій, Волинській, Рівненській, Івано-Франківській, Житомирській,  Хмельницькій областях і має бажання стати експертами з реалізації регіональних проєктів!

Всеукраїнське об’єднання «Німецька молодь в Україні», Рада німців України, молодіжне об’єднання «Файне місто», Львівська обласна німецька молодіжна організація «Дойче Юнгенд» оголошують набір на освітній проєкт «Майстерня регіональних проєктів». Проєкт проводиться за фінансової підтримки Федерального міністерства внутрішніх справ Німеччини через Благодійний Фонд «Товариство Розвитку».

Навчання складається з 3-х сесій, які відбудуться в Тернополі, Львові та Чернівцях. Протягом навчання учасники ознайомляться з наступними темами:

Перша сесія буде проходити у м. Тернопіль 1-3 травня 2015р.

  1. Проектний менеджмент в локальних громадських організаціях та співпраця в реалізації проєктів з органами місцевого самоврядування
  2. Відповідальне лідерство та менторство, їх розвиток в локальній та регіональній проєктній діяльності
  3. Подання на фінансування, просування та лобіювання проєктів та ідей молодіжних організацій на місцевому та регіональному рівні

Вимоги до кандидатів

  • Активна участь в роботі німецької меншини
  • Вік від 16 до 35 років
  • Німецьке походження
  • Наявність ідей міжрегіональних або міжнародних проектів

Для участі у відборі необхідно до 24.04.2015р. заповнити аплікаційну форму за посиланням 

Учасникам проєкту буде оплачено проживання, харчування та навчання. Транспортні витрати учасники оплачують самостійно!

20 квітня 2015
Автор: Бюро СНУ
Джерело: DJU
×