Другий турнір виїзних ігор «Брейн ринг»

Розгорнути рубрикатор
Другий турнір виїзних ігор «Брейн ринг»

Всеукраїнське об’єднання «Німецька молодь в Україні» (ВО НМУ) інформує про проведення другого турніру виїзних інтелектуальних ігор «Брейн ринг».

  • Дати проведення: 19-20 листопада
  • Місце проведення: м. Хмельницький, Німецька молодь Хмельниччини «Freundschaft»
  • Ключові теми гри: «Вивчаємо Німеччину і німецьку мову».

Члени правління ВО НМУ проводять серії виїзних інтелектуальних ігор «Брейн ринг». Перша гра весело, азартно та пізнавально була проведена в м. Львові.

Під час гри організатори перетворюють процес навчання у яскраве шоу, захоплююче змагання. Адже «Брейн Ринг» - це особлива інтелектуальна гра, що проходить на високих швидкостях, коли часом все вирішують долі секунд. Це змагання швидкостей - швидкості думки, швидкості вибору версії, швидкості прийняття рішення, швидкості натискання на кнопку. Це непередбачувана гра, в якій часто азарт бере верх над розсудливістю, молодість над досвідом!

Виїзні зустрічі молоді будуть включають в себе не тільки гру, але і презентацію діяльності ВО НМУ, поширення інформації серед молоді на місцях про можливості участі в проектах, семінарах, заходах.

Наступні ігри будуть проведені в німецьких молодіжних організаціях в різних містах України. Якщо Ви бажаєте, щоб «Брейн Ринг» пройшов у Вашому місті, звертайтеся до організаторів проекту за електронною адресою: pm.jugend@deutsche.in.ua

Проект проводиться з ініціативи Ради німців України за фінансової підтримки Федерального міністерства внутрішніх справ Німеччини через Благодійний Фонд «Товариство Розвитку».

 

17 листопада 2016
Автор: Бюро СНУ
Джерело: ВО НМУ
×