Семінар-BIZ з театрального мистецтва

Розгорнути рубрикатор

Інформаційно-освітній центр BIZ в Україні та Центр німецької культури «Відерштраль» запрошують керівників та активістів театральних груп (разом, не більше 4 осіб від німецької громадської організації) взяти участь у всеукраїнському семінарі-практикумі BIZ з театрального мистецтва, що відбудеться 10-11 грудня 2016 року у Києві.

Референти семінару:

  • Тетяна Криворучко-Ніхельман - мультиплікатор BIZ з театрального мистецтва; художній керівник народного театрального колективу «Добрий настрій», м. Славутич;
  • Катерина Літвін - мультиплікатор BIZ з театрального мистецтва; керівник театрального колективу «Буковинський Фенікс», м. Чернівці.

Організатори оплачують учасникам харчування, проживання та транспортні витрати в обидві сторони, згідно наданих проїзних документів. Програма семінару та запрошення будуть розіслані після затвердження списку учасників семінару.

Заповнену анкету-заявку учасника семінару просимо надіслати до 01.12.2016 року на адресу бюро BIZ в Україні: biz@deutsche.in.ua

Проект проводиться з ініціативи Ради німців України за фінансової підтримки Федерального міністерства внутрішніх справ Німеччини через Благодійний Фонд «Товариство Розвитку».

29 листопада 2016
Автор: Бюро СНУ
×