„Mutti-Kind - Vati-Kind“

Розгорнути рубрикатор

З 17 по 22 червня 2019 року в Чинадієво, Закарпаття, пройшов міжрегіональний соціально-навчальний молодіжний проект „Mutti-Kind - Vati-Kind“ для дітей 5-10 років з одним із батьків. У проекті взяли участь сім’ї з Житомира, Тернополя, Хмельницького та Закарпаття.

Метою проекту було поліпшити знання німецької мови у дітей та їх батьків, сприяти комунікації дітей і батьків в сім'ї і під час занять, а також оздоровитися завдяки чудовій природі Закарпаття.

За час проекту учасники відвідували щоденні заняття німецької мови в ігровій формі для дітей та їхніх батьків, спортивні заходи, різноманітні майстер-класи, а також вечірні заходи з обов'язковим німецьким компонентом. 

Діти та батьки були у захваті від проекту та планують взяти участь і наступного року.

Проект „Mutti-Kind-Vatti-Kind“ був організований громадською організацією «Чинадіївське товариство німців», Чинадієво (Закарпатська область) з ініціативи Ради німців України за фінансової підтримки Федерального міністерства внутрішніх справ, будівництва і комплексного територіального розвитку Німеччини через Благодійний Фонд «Товариство Розвитку».

1 липня 2019
Автор: Бюро СНУ
×