Увага! Конкурс «Мій теплий та світлий німецький будинок»!

Розгорнути рубрикатор

Шановні керівники німецьких громадських організацій України!

Пропонуємо Вам взяти участь у творчому конкурсі з поліпшення енергоефективності у приміщеннях своїх організацій, який оголошує Рада німців України спільно з Центром німецької культури «Widerstrahl» за фінансової підтримки GIZ.

Центри Зустрічей - це німецькі будинки для членів наших організацій, які з радістю приходять в ці оазиси німецької культури, де відчувають себе особливо! Тут вони можуть вивчати мову, поспілкуватися німецькою мовою, почитати німецькі книги, погортати журнали, взяти участь в німецьких заходах, виставках, презентаціях, відчути свою причетність до всього цього, по-справжньому, по-німецьки, насолодитися німецькою атмосферою. І не секрет, що хотілося б, щоб наші приміщення були затишними, теплими, щоб умови в них були комфортними.

І нам, як керівникам німецьких організацій, часто доводиться стежити за багатьма нюансами, пов'язаними з комунальними оплатами, економією електроенергії, води і т.д. Існує очевидна необхідність заохочення заходів з підвищення енергоефективності приміщень німецьких громадських організацій і таким чином, покращення умов навчання, культурно-просвітницької роботи для членів товариств.

Для участі в конкурсі «Мій теплий та світлий німецький будинок» необхідно надіслати творчу роботу у вільній формі німецькою мовою з описом Вашого бачення, Вашої мрії - як би Ви хотіли поліпшити енергоефективність у своїх Центрах Зустрічей. Ви також можете описати стан приміщення організації на сьогоднішній день. Гарним доповненням до роботи буде інформація про можливі заходи з енергозбереження, які вже проведені у Вашій організації.

Заявки приймаються до 05.11.2015р. на електронну адресу: widerstrahl@gmail.com

Переможці будуть визначені до 10.11.2015р.

З побажаннями успіху,

Людмила Коваленко-Шнайдер
Керівник ЦНК «Відерштраль», м.Київ

22 жовтня 2015
×