Урбаністичний Київ в стилі "DEUTSCH"

Розгорнути рубрикатор

14 жовтня 2016 року в Центрі німецької культури "Widerstrahl" (Київ) успішно відбувся проект "Урбаністичний Київ в стилі "DEUTSCH"".

Проект складався з 3 частин. У першій частині професійний гід-перекладач Павло Мядзель ознайомив гостей вечора з тією культурною спадщиною, яку залишили етнічні німці, які проживали в Україні.

  

Другу частину проекту під назвою "Магдебурзьке право - основа Європи" розкрила співробітниця ЦНК "Widerstrahl" Поліна Завадська, а Аліна Коваль, співробітниця Національного історичного музею, розповіла про виставку "Магдебурзьке право", яка вже не перший раз проходить в історичному музеї.

  

Третьою частиною був інтерактивний конкурс на знання історії німецького Києва. Проводили його Анастасія Меліхова, співробітниця ЦНК "Widerstrahl", і Сергій Іллгер, мовний асистент Goethe-Institut в Україні.

  

Після закінчення заходу всі бажаючі мали можливість записатися на екскурсію, яку 22 жовтня буде проводити Павло Мядзель.

Проект є переможцем конкурсу грантів БФ "Товариство Розвитку" та проходив в рамках "Тижнів Німеччини в Україні".

Проект проводився з ініціативи Ради німців України за фінансової підтримки Федерального міністерства внутрішніх справ Німеччини через Благодійний Фонд "Товариство Розвитку". 

18 жовтня 2016
Автор: Бюро СНУ
×