Cимпозіум «Митці як мостотворці - мислителі на шляху до об'єднаної Європи - міжнародна культурна освіта як інструмент міжнародного порозуміння»

Розгорнути рубрикатор

З нагоди 200-річчя від дня смерті Йоганна Крістофа Бротце, який народився в Гьорліці, помер у Ризі в 1823 році і якого досі дуже шанують у Латвії та країнах Балтії, Культурний фонд німецьких вигнанців організовує науковий колоквіум/симпозіум на тему «Митці як мостотворці - мислителі на шляху до об'єднаної Європи - міжнародна культурна освіта як інструмент міжнародного порозуміння». Симпозіум відбудеться в Ризі з 11 по 14 серпня 2023 року.

Більш детальніше про захід читайте за посиланням.

Сьогодні в рамках симпозіуму відбувся «Європейський концерт миру» за участю хорів з Естонії, Латвії, Литви та України (Мукачево).


Українська делегація з Послами України і Федеративної Республіки Німеччина в Латвійській Республіці
та керівництвом Культурного фонду німецьких вигнанців

Німецьке товариство Латвії, Культурний фонд німецьких вигнанців та AGDM - Робоча група німецьких меншин у FUEN спільно організували цьогорічний пісенний фестиваль під патронатом Люсії Путтріх MdL, державного міністра з федеральних та європейських справ та повноважного представника землі Гессен у Федерації.

Участь хору з України у концерті миру відбулася за фінансової підтримки Міністерства внутрішніх справ Саксонії. 

 

11 серпня 2023
Автор: Büro des RDU
×