У Німеччині відбулась прем'єра документального фільму "Найдовший день. Німці України під час війни"

Розгорнути рубрикатор
У Німеччині відбулась прем'єра документального фільму "Найдовший день. Німці України під час війни"

27 червня 2023 року у Німеччині в рамках «Днів солідарності», організованих Фондом підтримки етнічних німців за кордоном, відбулася прем'єра документального фільму "Найдовший день. Німці України під час війни". Документальний фільм, знятий з ініціативи Ради німців України та за фінансової підтримки Федерального міністерства внутрішніх справ і комплексного територіального розвитку Німеччини, був представлений в готелі "Арвена" в Байройті.

Фільм розповідає про те, як німецька меншина України невтомно працює на благо країни під час загарбницької війни Росії проти України, надаючи гуманітарну допомогу та підтримку постраждалим, пліч-о-пліч з іншими національними громадами та корінними народами. Фільм пропонує глядачам замислитися над наслідками російської загарбницької війни проти України, адже ця війна - не лише про Україну та Росію. Це спільна боротьба за демократію, рівні права та подолання систем гноблення.

Документальний фільм "Найдовший день. Німці України під час війни" (з німецькими субтитрами) дивіться на нашому YouTube каналі.

29 червня 2023
Автор: Büro des RDU
×