Пам'ятки німецької культурної спадщини у Вікіпедії!

Розгорнути рубрикатор
Пам'ятки німецької культурної спадщини у Вікіпедії!

До 31 жовтня включно в Україні триває «Вікі любить пам’ятки» — найбільший у світі фотоконкурс об’єктів культурної спадщини для ілюстрування статей у Вікіпедії. Цього року є особлива увага і до об’єктів німецької нерухомої спадщини у спеціальній номінації.

Участь можуть взяти всі охочі. Для цього протягом жовтня слід завантажувати на Вікісховище світлини та відео власного авторства, послуговуючись списками пам'яток спецномінації.

 

Переможці отримають цінні призи від організаторів — РНУ та громадської організації Вікімедіа Україна / Wikimedia Ukraine.

Спеціальне журі відзначить авторів трьох найкращих фото та трьох найцінніших фото втраченої німецької культурної спадщини; автора(ку) найкращого відео із зображенням німецької культурної спадщини та найактивніших учасників.

 

Як взяти участь:

  • Перейти на сторінку спецномінації у Вікіпедії.

  • Створити або увійти у свій акаунт у Вікіпедії.

  • Знайти пам’ятку у списках потрібної області. У кожної пам’ятки є власний ідентифікатор (ID).

  • Завантажити фото пам’ятки прямо з переліку: знайдіть у списках рядок із потрібним об’єктом, і в останній колонці натисніть на посилання «[Завантажити фото]» або «Завантажити ще фото»

ℹ️ Списки ще наповнюються. Якщо не знайшли потрібну пам'ятку у списках, то пишіть на wlm@wikimedia.org.ua, щоб дані внесли до конкурсних списків спецномінації.

 

З безпекових міркувань завантажувати можна лише світлини та відео, що були зроблені до 30 червня 2023 року (включно) — єдиним винятком є фотографії інтер'єрів пам'яток, які можна подавати без обмежень за датою створення.

 

Усі умови та як взяти участь читайте на сторінці спецномінації.

 

6 жовтня 2023
Автор: RDU
Джерело: Wikimedia Ukraine
×