Семінар «Schritte International und moderne zusätzliche Lehrmaterialien für den Deutschunterricht A1-B1»

Розгорнути рубрикатор

14-16 березня 2016 року в Goethe-Institut в Києві відбудеться семінар «Schritte International und moderne zusätzliche Lehrmaterialien für den Deutschunterricht A1-B1».

Захід організовується для викладачів центрів німецької спільноти, які викладають німецьку мову у групах для дорослих на рівні А1-B1. У роботі семінару приймуть участь 20 викладачів.

Модератори семінару – Тетяна Павлова (Goethe-Institut в Україні, Arbeit mit «Schritte International») та Ірина Михайлова (представник Hueber в Україні, Vorstellung des Basispakets).

Кожен учасник семінару отримає повний базовий пакет додаткових матеріалів для викладання німецької, у т. ч. «Zwischendurch mal Landeskunde», «Wortschatz und Grammatik A1-A2», «Schritt für Schritt ins Grammatikland», «Grammatik-Plakate А1-B1», «Plakate mit Redewendungen» та багато іншого.

Додатковою пропозицією для учасників семінару є участь у тестуванні свого актуального рівня німецької мови. Тестування є обов'язковою частиною семінару. Визначення мовного рівня допоможе максимально підібрати змістове наповнення подальших заходів з підвищення кваліфікації викладачів центрів німецької спільноти.

4 березня 2016
Автор: Бюро СНУ
×