Інтенсив-курс з вивчення німецької мови для членів РНУ та керівників

Розгорнути рубрикатор

Освітньо-мовний проект „Інтенсив-курс з вивчення німецької мови для членів Ради німців України та керівників німецьких громадських організацій України“ пройшов з 5 по 14 серпня у Чинадієво (Закарпатська область). Цього року на конкурсній основі були визначені 14 учасників проекту.

У програмі інтенсив-курсу були передбачені щоденні заняття німецькою мовою, які проводили викладачі німецької мови з центру німецької культури міста Києва „Widerstrahl“. Окрім вивчення мови, учасники також були задіяні в тематичних заходах, кінопоказах, конкурсах та різноманітних спортивних заходах німецькою мовою. Це допомогло їм подолати мовні бар'єри у спілкуванні німецькою мовою і використовувати німецьку в повсякденному житті

Крім того, учасники відвідали німецькі села та Мукачево, оскільки Закарпаття відоме історичним оглядом життя етнічних німців.

Вони також відвідали мобільну виставку «Німці в Україні: історія і культура», яка була показана саме в цей час у замку Сент-Міклош в Чинадієво.

Інтенсив-курс проводився за ініціативи Ради німців України за фінансової підтримки Федерального міністерства внутрішніх справ, будівництва та регіонального розвитку Німеччини через Благодійний Фонд „Товариство Розвитку“.

Всі фото: flickr

20 серпня 2019
Автор: Бюро СНУ
×