Інтенсив-курс з вивчення німецької мови для керівників

Розгорнути рубрикатор
Інтенсив-курс з вивчення німецької мови для керівників

Інтенсив-курс з вивчення німецької мови для членів Ради німців України та керівників центрів зустрічей пройшов з 11 по 20 серпня у Чинадієво (Закарпатська область).

У програмі інтенсив-курсу передбачені щоденні заняття німецькою мовою, які проводились експертами BIZ. Основною метою є інтенсивна підготовка до складання мовного іспиту.  Окрім щоденних занять учасники також були задіяні в тематичних заходах, відеоклубах і конкурсах з елементами німецької мови. Це допомогло їм подолати мовні бар'єри у спілкуванні німецькою мовою і використовувати німецьку в повсякденному житті.

Андрій Герцен, учасник проекту

"Я вважаю, що саме на таких заходах, коли є інтенсив, коли ми займаємося мовою більше 4-5 годин на день протягом певного періоду, це дійсно дає результат. Тут ми будемо займатися 10 днів.

Ми розбиті на три групи за рівнями А1, А2, В1. Я зараз в групі В1. Теми в нашій групі мені дуже подобаються. Вони соціального характеру. Ми розповідаємо про біженців, обговорюємо відносини в сім'ї. Такі соціальні теми корисні людині, яка взаємодіє з суспільством. У цілому, в кінці я сподіваюсь отримати новий рівень своїх знань, особливо в плані розмовної мови."

Наталія Тіссен, учасниця проекту

"Deutsch ist nicht nur mein Hobby, sondern meine Lebensweise. Ich möchte mich herzlich bedanken, dass ich immer wieder eine Möglichkeit habe, Intensivdeutschkurs zu besuchen. Das hilft mir bei meiner Arbeit."

Марина Кехтер, учасниця проекту

"Дуже важливо, що сама атмосфера тут підтримує. Вона надихає тебе на те, що хочеться вчити більше і більше. Це рідкісна можливість, наприклад, для мене в житті, коли я можу зосередитися тільки на мові."

Інтенсив-курс з вивчення німецької мови проводиться за ініціативи Ради німців України за фінансової підтримки Федерального міністерства внутрішніх справ, будівництва та регіонального розвитку Німеччини через Благодійний Фонд „Товариство Розвитку“.

27 серпня 2018
Автор: Бюро СНУ
×