Семінар-BIZ з театрального мистецтва успішно відбувся у Києві

Розгорнути рубрикатор

З 10 по 11 грудня 2016 року Освітньо-інформаційний центр «BIZ-Ukraine» провів перший всеукраїнський семінар-практикум з театрального мистецтва для представників театральних груп німецьких громадських організацій України.

Дякуючи професіоналізму мультиплікаторів BIZ з театрального мистецтва Літвін Катерині та Бакрі-Ніхельман Тетяні учасники семінару мали можливість дізнатися про те, як створити театральну групу, де знайти режисера, як працювати з акторами та чим в цій роботі їм можуть допомогти мовні асистенти Goethe-Institut.

  

Учасники семінару побували у ролі акторів. Навчання підтримує головну мету створення театральних груп у Центрах Зустрічей: підвищення рівня володіння німецькою мовою, її популяризація та впровадження у практику роботи німецьких громадських організацій за допомогою театрального мистецтва.

Велика подяка Німецькому театру «Буковинський Фенікс» Товариства австрійсько-німецької культури «Відергебурт» (м. Чернівці) за постановку вистави «Das Viermädelhaus», яка відбулася в рамках театрального семінару та була представлена в Goethe-Institut (м. Київ), викликавши великий інтерес у публіки.

Проект проведено з ініціативи Ради німців України за фінансової підтримки Федерального міністерства внутрішніх справ Німеччини через Благодійний Фонд «Товариство Розвитку».

14 грудня 2016
Автор: Бюро СНУ
×