Проєкт з Вікіпедією

Розгорнути рубрикатор
Проєкт з Вікіпедією
Друзі, ми раді поділитися з вами захопливою новиною про унікальний проєкт, який об'єднує нашу історію та спільні зусилля. Рада німців України разом із Вікіпедією запускає проєкт "Німецька спадщина" у рамках фотоконкурсу "Вікі любить пам'ятки".
 
Ця ініціатива присвячена збору та розміщенню архівних фотографій німецької культурної спадщини на Вікіпедії. Особливий акцент робиться на об'єктах культурної спадщини німецьких колоній в Україні. Багато з цих цінних об'єктів руйнуються або вже знищені через російську військову агресію. Тому ми разом з вами маємо можливість внести важливий внесок у збереження цієї спадщини.
 
Як взяти участь у проєкті:
1. Зайдіть на Вікіпедію та створіть акаунт або увійдіть у свій існуючий.
2. Знайдіть об'єкт німецької культурної спадщини, який вас цікавить, у списку об'єктів конкурсу за посиланням.
3. Завантажте архівне фото цього об'єкта прямо зі списку, натиснувши на посилання "Завантажити фото".
Усі фотографії об'єктів, розміщені у спеціальній номінації "Німецька спадщина", будуть автоматично враховані у конкурсі "Вікі любить пам'ятки". Найкращі автори фото отримають цінні призи та брендовані сувеніри. Ми також відзначимо авторів цінних фотографій втрачених об'єктів, авторів відео та активних учасників.
 
Не забудьте, що фотографії повинні бути зроблені до 30 червня 2023 року включно.
 
Це унікальна можливість показати багатогранність німецької спадщини в Україні та внести власний внесок у її збереження. Долучайтеся до проєкту "Німецька спадщина" та допоможіть розкрити нашу історію світові!
 
Детальніше про спеціальну номінацію "Німецька спадщина" ви можете дізнатися за посиланням: https://wlm.org.ua/german-heritage-2023/
 
2 жовтня 2023
Автор: RDU
×