„Ideen Workshop“: подача заявок

Розгорнути рубрикатор
„Ideen Workshop“: подача заявок

8-9 грудня в Києві Рада німців України планує проведення проекту „Ideen Workshop“, на який запрошуються зацікавлені в участі члени Ради німців України та керівники партнерських організацій, а також етнічні німці – історики, краєзнавці, викладачі, письменники, ілюстратори, дизайнери, діячі сфери мистецтва, бізнесмени і молодь з хорошим знанням німецької мови.

Для участі в проекті просимо заповнити коротку анкету про себе і вислати в Бюро РНУ до 27.11.2018. Квитки просимо купувати тільки після підтвердження Вашої участі з боку організаторів.

Основна мета проекту – обмін ідеями для майбутніх проектів з популяризації німецької меншини в Україні (мова, традиції, історико-культурна спадщина, досягнення авангарду німців України та ін.). Також проект спрямований на виявлення та заохочення Авангарду етнічних німців України, що досягли загальновизнаних успіхів у своїй професійній діяльності – у сфері культури і мистецтва, науки, освіти або в сфері громадської діяльності на користь німецької меншини України.

У програмі заходу:

1. Презентація кращих напрацювань за 2018 рік.

2. Презентація підсумків опитування німецьких меншин Європи „Zukunftswerkstatt AGDM“.

3. Круглий стіл – обмін думками та ідеями для майбутніх проектів.

4. Майстер-клас з фандрайзингу.

5. Участь в церемонії нагородження RDU – Unsere Besten 2018.

Семінар проводиться з ініціативи Ради німців України за фінансової підтримки Федерального уряду Німеччини через БФ „Товариство Розвитку“.

Організатори оплачують учасникам харчування, проживання та транспортні витрати в обидва боки по пред'явленню проїзних документів.

24 листопада 2018
Автор: Бюро СНУ
×