П’ята звітно-виборча конференція Всеукраїнського об’єднання «Німецька молодь в Україні»

Розгорнути рубрикатор
П’ята звітно-виборча конференція Всеукраїнського об’єднання «Німецька молодь в Україні»

У рамках третьої сессії «Майстерні регіональних проектів», яка проходила з 19 по 21 червня у Львові, 20 червня пройшла П’ята звітно-виборча конференція Всеукраїнського об’єднання «Німецька молодь в Україні».

Участь у конференції прийняли 35 активних молодих лідерів з різних регіонів України. Загальним голосуванням було прийнято рішення, що від одного регіону право голосу буде мати лише один делегат, тобто всього по одному лідеру від 20 областей України.

Відкриття П’ятої конференції провів голова Ради німців України Володимир Лейсле. Він привітав делегатів та учасників, розповів про історію становлення РНУ, про фінансування проектів та про попередніх головуючих ВО НМУ. 

Під час конференції також був проведений сеанс Skype-зв’язку з минулим головою ВО НМУ Олегом Фінгером. Він розповів про виконану роботу за 2012-2015 роки, за часи яких він очолював організацію. Усі делегати визнали роботу минулого голови задовільною.

На посаду нового голови Всеукраїнського об’єднання «Німецька молодь в Україні» була запропонована кандидатура Діани Ліберт. Протягом трьох років вона очолювала одну з найактивніших організацій України «Дойче Югенд» у Львові. Одноголосним рішенням на посаду новообраного голови ВО НМУ було обрано пані Ліберт. Вона представила своє бачення подальшої діяльность організації і зробила акцент на важливості регіональної роботи й активності місцевих організацій, а також на посиленні роботи, спрямованої на вивчення німецької мови.

Членами правління ВО НМУ було обрано Володимира Лейсле, Максима Черкашина, Ольгу Тибор та Дар’ю Швидкову.

До складу Контрольно-ревізійної комісії було обрано Сергія Дудникова, Каріну Годель та Миколу Гнилобокого.

22 червня 2015
Автор: Бюро СНУ
×