Всеукраїнський семінар BiZ: Підвищення кваліфікації викладачів німецької мови в Україні

Розгорнути рубрикатор
Всеукраїнський семінар BiZ: Підвищення кваліфікації викладачів німецької мови в Україні

"Німецький Дім - Київ" / "BiZ - Ukraine" проводять трьохденний Всеукраїнський семінар BiZ для викладачів курсів німецької мови Центрів зустрічей України на тему: "Викладання німецької мови та правильне оцінювання компетенцій".

У семінарі беруть участь викладачі з німецьких організацій: Київ, Полтава, Чинадієво, Мукачево, Кривий Ріг, Чернівці, Кропивницький, Лозова, Дніпро, Житомир.

Три дні активної і насиченої роботи учасників:

Шість потужних референтів, серед яких не тільки досвідчені професіонали: К.ф.н, доцент Микола Карпік, магістр Наля Кубай, магістр Вікторія Райншпергер (університет Карла-Франца, Грац, Австрія), а й професійні методисти-мультиплікатори BIZ з мовної роботи: Катерина Кохан, Наталія Галаган, Антоніна Батшеєва - розкрили важливі та цікаві теми семінару, які не тільки підвищать кваліфікацію самих викладачів, але й допоможуть їм у роботі з представниками німецької спільноти.

Використання цифрових медіа на уроках німецької:

  • Розвиток усного та письмового аргументування на уроках німецької за матеріалами проекту «Діалог» від нашої колеги з Університету Карла-Франца, місто Грац, Австрія.
  • Елементи театральної педагогіки на уроках німецької.
  • Цифрова компетентність викладачів та учнів. Онлайн-модерація.
  • Правильне оцінювання письма та говоріння.
  • Поради з підготовки до іспиту.
  • Тайм-менеджмент на уроці.
  • Проектна робота на уроці;

та інші теми було дуже змістовно розкрито нашими референтами.

Можливість вивчення рідної мови представниками німецької спільноти в Центрах зустрічей України завжди стоїть у фокусі особливої уваги Ради німців України. Тому для нас дуже важливо підвищення кваліфікації викладачів німецької мови наших організацій України.

Дякуємо представнику видавництва Klett, пані Людмилі Васильчук, яка завжди ознайомлює наших викладачів з новинками видавництва.

Дякуємо всім за участь у семінарі.

Семінар проводиться з ініціативи Ради німців України за фінансової підтримки Федерального міністерства внутрішніх справ і комплексного територіального розвитку Німеччини через БФ «Товариство Розвитку».

29 вересня 2023
Автор: BiZ - Ukraine
Джерело: BiZ - Ukraine
×