Cемінар BIZ з підготовки викладачів до дитячих мовних таборів і майданчиків

Розгорнути рубрикатор
Cемінар BIZ з підготовки викладачів до дитячих мовних таборів і майданчиків

З 12 по 14 травня 2017 року в Міжнародному дитячому центрі «Артек» у Пущі-Водиці, Київська область, пройшов всеукраїнський семінар BIZ з підготовки викладачів до дитячих мовних таборів і майданчиків. У семінарі, організованому Інформаційно-освітнім центром BIZ в Україні та Центром німецької культури „Widerstrahl“, взяли участь викладачі німецької мови з центрів зустрічей з усієї України.

У цьому році грант на проведення дитячих мовних площадок виграло 17 німецьких громадських організацій України. Основні теми семінару були спрямовані на успішну мовну роботу з дітьми на мовних курсах, а також у таборах. Протягом трьох днів учасники прослухали доповіді досвідчених референтів та поділилися своїми поглядами на задану тему. Серед референтів були мультиплікатори BIZ Катерина Кохан, Тетяна Радченко, Микола Карпік, Олена Томко, Ярослава Шкандала, Наталя Шкандала, Надія Деменська та мовний асистент Сергій Ілльгер.

   

Велика увагу була приділена психологічним аспектам та виховним методам в роботі з дітьми. До кожного мовного рівня було розроблено та презентовано тематичні навчальні блоки. В результаті учасники отримали навчальні матеріали, які вони зможуть випробовувати у своїх ЦЗ і адаптувати до своїх груп.

Завдяки цьому семінару учасники мали змогу підготуватися до цьогорічного мовного табору та зануритися в цю атмосферу.

19 травня 2017
Автор: Бюро СНУ
×