Троє представників Ради німців України отримали почесні відзнаки Верховної Ради України

Развернуть рубрикатор
Троє представників Ради німців України отримали почесні відзнаки Верховної Ради України

Рада німців України активно підтримує профільний комітет Верховної Ради України у його роботі над реформою законодавства щодо захисту прав національних меншин в Україні. Ця реформа є однією з 7 найважливіших реформ, які Україна повинна здійснити на шляху до членства в ЄС.

Щиро вітаємо Володимира Лейсле, Голову Ради німців України, з отриманням Почесної Грамоти Верховної Ради України «За особливі заслуги перед Українським народом»!

  

Сердечно вітаємо Світлану Цех, члена Президії Ради німців України, керівника Народного театру німецького танцю «Deutsche Quelle», та Лідію Цельсдорф, члена Ради німців України, керівника Товариства німців м. Києва «Відергебурт», з отриманням Подяки Верховної Ради України «За значний особистий внесок у соціально-економічний та культурно-освітній розвиток держави, активну громадську і волонтерську діяльність, високий професіоналізм»!

Це висока оцінка роботи Ради німців України, яка працює для забезпечення рівних прав і можливостей кожного українця німецького походження та на користь всіх громадян України! Почесні грамоти вручив Голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук.

 

28 ноября 2023
Автор: Büro des RDU
×